Badrumsrenovering - Stockholm - Uppsala

ProHem AB utför de flesta typer av renoveringar och ombyggnader men vi har specialiserat oss på våtrumsrenoveringar. En badrumsrenovering innefattar de flesta moment som ingår i vanliga renoveringsarbeten, så som VVS-arbeten, elinstallationer, ventilation, måleri, snickeri och plattsättning. Vi kan därför även utföra andra typer av byggnadsarbeten om detta önskas. Vi har både privatpersoner och företag som kunder och arbetar med badrumsrenovering i Sockholm och Uppsala med dess omnejder. 

Varför du ska välja just oss:
1) Komplett badrumsrenovering enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum
2) Vi tar gärna på oss ansvaret som totalentreprenör för våra projekt. Därmed behöver kunden endast ha att göra med ett företag genom hela byggprocessen. 
3) Vi har avtal för varje jobb med en tydlig arbetsspecifikation och vi lämna fasta priser så att kunden vet vad hela arbetet kommer at kosta. 
4) Vi kan utföra arbetet snabbt och smidigt då vi har resurserna i form av kapital, material och specialverktyg.
5) Vi lämnar 10 års garanti på tätskiktet i badrummet. 


 Tips & Inspiration:
 Badrummet har blivit ett avkopplingsrum i hemmet. Här vill du kunna slappna av och njuta av ett varmt bad eller dusch.   Färgerna och ljuset är en viktig detalj att fundera kring när du planerar för din badrumsrenovering. En mörkare färg kan göra att badrummet känns mindre, därför passar det oftast bättre med ljusa färger i ett litet badrum. Ljuset är även en viktig detalj. Vill du utnyttja naturligt ljus så mycket som möjligt, ska badrumsspeglar få en starkare belysning och vill du kanske kunna styra belysningen med en dimmer?   Endast din fantasi sätter gränserna för hur du vill utforma ditt badrum men här får du lite hjälp på traven med länkar där du kan inspireras till din badrumsrenovering.


                     

KAKEL & KLINKERS: vi lägger kakel och/eller klinkers i badrum, kök, hall, uterum m.m. Användningsområdet och kombinationerna är oändliga. Till oss kan ni vända er för totalentreprenad. Era ideér i kombination med vår kunskap utgör grunden för de bästa av resultat.